OAKSOUL

Audinių kvepalų rinkinys Fontaine De Paix 5 x 25 ml, Lavayette

29,95  su PVM

Tiesiai iš Graso, Prancūzijos kvepalų sostinės!

Audinių kvepalai Fontaine De Paix.

5 išskirtiniai kvapai.

Prieinamumas: Turime

Fontaine De Paix audinių kvepalai sukurti bendradarbiaujant su geriausiais pasaulio parfumeriais iš Prancūzijos kvepalų sostinės – Grasse (Graso).

5 išskirtiniai kvapai, kurių kiekvienas yra persmelktas turtingų „Grasse” tradicijų ir meistriškumo.

Pasinerkite ir mėgaukitės rafinuotais aromatais!


COARAZE – Pure Madonna • Rafinuotas aromatas, jungiantis mandarino šviežumą su pikantišku kvapiuoju kanariu ir švelniu irisu. Slyvos ir pralinas suteikia sodraus saldumo, o muskusas – jausmingą atspalvį.

PEONE – Terracotta Moss • Citrusiniu vaisiu šviežumas ir vanilės saldumas. Samanų ir baltojo kedro natos suteikia kvapui natūralumą ir gylį, o gintaras – šilumą ir harmoniją.

RIGAUD – French Delight • Gaivus aromatas, prasidedantis ryškiomis citrusinių vaisių ir bergamočių natomis. Pačiulis ir vetiverija suteikia žemišką aštrumą, o gintaras suteikia paslaptingą, šiltą atspalvį.

CABRIS – River Reflections • Prabangus rožės ir lelijos derinys, praturtintas medaus saldumu ir egzotišku gardenijos žiedų kvapu. Sandalmedis suteikia žemišką, medžio natų kvapą ir šilumą.

SAORGES – Love-In-Idleness • Elegantiškas žibuoklių ir apelsinų žiedų aromatas, suteikiantis gaivių gėlių natas. Rožė prideda šviežumo, gintaras ir baltasis muskusas – šilumos.


Audinių kvepalai audiniams suteiks ilgalaikį ir malonų kvapą.

Lavayette audinių kvepalai yra saugūs ir tinka visų tipų audiniams, tinkami skalbti skalbimo mašinoje, tiek rankomis.

Audinių kvepalai yra sertifikuoti pagal IFRA standartus. Be parabenų ir nikelio.

Rekomenduojame naudoti 5 ml audinių kvepalų vienam skalbimui.

Skalbimo kvepalus pilkite į skalbimo mašinos audinių minkštiklio skyrelį.

Jeigu turite skalbinių džiovyklę, užlašinkite kelis lašus audinių kvepalų ant vilnos kamuoliukų arba servetėlių, skirtų skalbinių džiovyklėms, tai sustiprins skalbinių kvapą.


SUDĖTIS: alpha-Hexylcinnamaldehyde, 1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO-2,3,8,8-TETRAMETHY2-NAPH, 2,6-Dimethyl-7-octen-2-ol, 2,2,2-Trichloro-1-phenylethyl Acetate, 3-p-cumenyl-2methylpropionaldehyde – FEMA 2743, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl) ethan-1-one, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl) ethan-1-one, di-Citronellol, alpha-ISOMETHYL IONONE, Linalool, Coumarin, 2-Methylundecanal, Geraniol, Alkyl dimethyl benzylammonium chloride.

SAUGUMO REKOMENDACIJOS: H315 Dirgina odą. H317 Gali sukelti alerginę odos reakciją. H318 Smarkiai pažeidžia akis. H413 Gali sukelti ilgalaikį kenksmingą poveikį vandens organizmams. P101 Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. P102 Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. P305 + P351 + P338 PATEKUS Į AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. P337 + P313 Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją.

Talpa, ml

5 x 25 ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Audinių kvepalų rinkinys Fontaine De Paix 5 x 25 ml, Lavayette”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis
Audinių kvepalų rinkinys Fontaine De Paix 5 x 25 ml, Lavayette
29,95  su PVM

Prieinamumas: Turime